Exposities

Be hoed

Be hoed

Op 24 april 2022 start de tentoonstelling “Be-Hoed” de Natuur in “Het Atelier” op de 1e verdieping van Kasteel Groeneveld te Baarn. Artist in Residence Herma Dejong Hat Design heeft enkele leden van de Kunstenaarsvereniging Akka uitgenodigd om met haar te exposeren. Bij deze expositie ontstaat een hechte samenwerking waardoor er een bijzondere artistieke kruisbestuiving plaats gaat vinden tussen de kunstenaars en Herma.

Herma de Jong heeft interesse in mijn serie Flow of Colors. Ik ga graag aan de slag!
Ik ga een wand van 7 meter vullen met werken uit deze serie.
 
Image

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang gratis mijn nieuwsbrief: ontdek mijn nieuwste werken, met het verhaal daarachter en uitnodigingen voor nieuwe exposities in je mailbox.

Hoe we met je data omgaan?
Dat kan je bekijken in onze privacyverklaring. Je kan je ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.