ATELIER

MINEKE

GRAVERS

Gemälde

Aktuelle Ausstellungen

Lerne meine Arbeit kennen
15
Mär
...
Expositie Blue

Er is geen opening, maar er is wel veel moois te zien! De kleur blauw zal tijdens deze expositie goed te zien zijn. Meerdere kunstenaars laten zich inspireren door blauw.

14
Feb
...
Bij de notaris

Bij Veldkamp & Prins Notarissen in Borger en in Beilen heb ik op Valentijnsdag schilderijen van mij opgehangen! Notariaat zonder drempel staat op hun website. Dat klopt én wat een warme ontvangst! Tijdens kantooruren te zien te midden van nog veel meer kunst. Genieten dus!

31
Jan
...
In de Spinnerij

De gemeente Enschede doet er alles aan om het industrieel erfgoed uit de periode van de textielindustrie rond het begin van de 20e eeuw te behouden. Dat laatste is ook gebeurd met Spinnerij Oosterveld, een fabriekspand uit 1911. In de grote ontvangsthal/ontmoetingsplek hangen 10 schilderijen van mij. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 7.30 t/m 17.00 uur.

24
Jan
...
Endet in 7 Tagen
Expositie in de voetsporen van Rembrandt

In Bredevoort, het stadje van Rembrandts Hendrickje Stoffels, luidt de Koppelkerk het nieuwe jaar in met de expositie "In de voetsporen van Rembrandt". Er is werk te zien van Prix de Norvège winnaars van de Klassieke Academie Groningen en van hun leermeesters Henk Helmantel en Rein Pol.

14
Sep
...
Expositie het Theater en de Verbeelding

De expositie is samen met de fotolocatie Groningen en AKKA

Über mich

Als Kind malte Mineke gern. Kunst war schon immer ihre Leidenschaft. „In meinem Leben und in meiner Arbeit suche ich nach tieferen Bedeutungen. In jedem Bild setze ich meine innere Suche fort. Es ist eine Interaktion mit dem, was ich gerade bin. "
Jedes Mal bin ich von der Schönheit der Natur berührt; die Veränderungen des Lichts, des Schattens, der Form und insbesondere der Farbe. Ich möchte diese Berührung malen.

Image