ATELIER

MINEKE

GRAVERS

Gemälde

Aktuelle Ausstellungen

Lerne meine Arbeit kennen
01
Nov
...
Startet in 12 Tagen
Expositie Neisimmerjen (Nazomeren)

Neisimmerjen met een aantal Akka kunstenaars in de knusse galerie Natoer te Bakkeveen.

03
Okt
...
Expositie Verlangen naar .....

Expositie van REIN POL, JAN VAN LOON, Mineke Gravers, Marein Konijn, Hana Vendlová, Randolph Algera, Gabriëlle Westra en sculpturen van Heleen Kater.

08
Sep
...
Zonder bomen, geen kunst

Al 50 jaar ijvert de Bomenstichting voor het behoud van bomen in de stad en op het platteland, al 50 jaar lang zetten vrijwilligers zich in om ruimte te geven aan bomen en ze te behoeden voor ondoordachte acties. AKKA feliciteert de Bomenstichting in kasteel Groeneveld.

01
Sep
...
Expositie Scenes uit het dagelijks leven en meer!

Expositie Scenes uit het dagelijks leven en meer! Samen met AKKA kunstenaars tot en met 24 januari 2021. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 10.00-16.00 uur.

14
Feb
...
Bij de notaris

Bij Veldkamp & Prins Notarissen in Borger en in Beilen heb ik op Valentijnsdag schilderijen van mij opgehangen! Notariaat zonder drempel staat op hun website. Dat klopt én wat een warme ontvangst! Tijdens kantooruren te zien te midden van nog veel meer kunst. Genieten dus!

31
Jan
...
In de Spinnerij

De gemeente Enschede doet er alles aan om het industrieel erfgoed uit de periode van de textielindustrie rond het begin van de 20e eeuw te behouden. Dat laatste is ook gebeurd met Spinnerij Oosterveld, een fabriekspand uit 1911. In de grote ontvangsthal/ontmoetingsplek hangen 10 schilderijen van mij. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 7.30 t/m 17.00 uur.

Über mich

Als Kind malte Mineke gern. Kunst war schon immer ihre Leidenschaft. „In meinem Leben und in meiner Arbeit suche ich nach tieferen Bedeutungen. In jedem Bild setze ich meine innere Suche fort. Es ist eine Interaktion mit dem, was ich gerade bin. "
Jedes Mal bin ich von der Schönheit der Natur berührt; die Veränderungen des Lichts, des Schattens, der Form und insbesondere der Farbe. Ich möchte diese Berührung malen.

Image