Exposities

Onze Buren, quotes en mijn werk

Onze Buren, quotes en mijn werk

Maandag 11 oktober 2021 gaan we (Noorder Art en videokunstenaar Ewout van Roon) de expositie "Onze Buren, deutsch-niederländische Grenzgeschichten" inrichten in het Haus der Niederlande in Münster tot 14 november 2021. Mijn bijdrage ligt klaar bij mij in de kamer. We gebruiken quotes van de deelnemers uit het interview: o.a. handelsgeest zonder grenzen, vervlechting van de cultuur, zelfreflectie bepaalt wie je bent. De Zunftsaal is een prettige zaal met een hele oude geschiedenis (denk aan de Vrede van Münster in 1648, daar waar een einde gemaakt werd aan de Tachtigjarige Oorlog). Fijn om daar weer te mogen zijn. Ik was er ook met de expositie Wolken&Kunst in 2019, samen met Jos Ruijssenaars en Hana Vendlová.

Image
Image
Image

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang gratis mijn nieuwsbrief: ontdek mijn nieuwste werken, met het verhaal daarachter en uitnodigingen voor nieuwe exposities in je mailbox.

Hoe we met je data omgaan?
Dat kan je bekijken in onze privacyverklaring. Je kan je ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.