Exposities

Expositie BLUE

Expositie BLUE

Blauw, de mensen die me kennen weten dat blauw mijn lievelingskleur is. Graag doe ik mee aan de expositie Blue met een aantal schilderijen. Het is in de knusse galerie Paterswolde.  

 

Wegens maatregelen Corona is de opening zondag 15/3 met publiek helaas afgelast!!! De galerie is zondag gesloten, dinsdag 17 maart 2020 is de expositie Blue vanaf 10 uur te bezichtigen!

 
 
Lezing Henk Helmantel 6 maart 2020

Lezing Henk Helmantel 6 maart 2020

In de uitverkochte Koppelkerk te Bredevoort neemt Henk Helmantel zijn publiek mee in de wereld van Rembrandt. Een fascinerende kijk op zijn grote voorganger. Henk vertelt wat Rembrandt voor hem en zijn werk betekent. Hendrickje Stoffels, geboren in Bredevoort, ontbrak natuurlijk ook niet. Tot 13 april is de expositie "In de voetsporen van Rembrandt" waar Henk Helmantel en Rein Pol exposeren met de laureaten van de Prix de Norvège.
Spinnerij Oosterveld Enschede

Spinnerij Oosterveld Enschede

De gemeente Enschede doet er alles aan om het industrieel erfgoed uit de periode van de textielindustrie rond het begin van de 20e eeuw te behouden en een nieuwe functie te geven in de hedendaagse context. 

In de voetsporen van Rembrandt geopend!

In de voetsporen van Rembrandt geopend!

Expositie "In de voetsporen van Rembrandt" geopend door de wethouder Joop Wikkerink in de Koppelkerk te Bredevoort. Sprekers: Sylvia Heijen directeur van de Koppelkerk, Tom Hageman namens de Klassieke Academie Groningen en initiator van de Prix de Norvège Egbert Pijfers. Veel interesse!

Vrijdag 24 januari open voor publiek tot 13 april 2020.

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form